zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Café 't Kooltje feestelijk geopend: "Sfeer was geweldig"

  • zaterdag, 04 november 2017 09:51
  • Geschreven door 

Maanden van hard werken werd gisteren beloond door de medewerkers van café 't Kooltje, het nieuwste café van Nederland. Gisterenavond was de opening en was iedereen welkom om de het café, dat in hoog tempo is opgebouwd, te bezichtigen. De familie Kuipers was zichtbaar trots en zo'n 300 mensen kwamen gisteren vanaf 20.00 uur langs om zowel het café als het zaaltje te bekijken. Rolf Kuipers over de avond: "Na alles binnen de deadline gehaald te hebben, is ook het open huis een groot succes geweest. Café 't Kooltje is officieel geopend en alom goedgekeurd. De sfeer was geweldig, het café en het nieuwe zaaltje waren gezellig druk, en zelfs in de bistro werd een heus feestje gebouwd. Het harde werken en lange wachten werd rijkelijk beloond door de positieve inzet van het Hengeveldse volk! Met minstens 300 man over de avond verdeeld kon het niet beter gaan. Iedereen bedankt voor de felicitaties en tot snel in onze nieuwe kroeg!". Hieronder enkele foto's van de avond en de inrichting van het nieuwe pand om een beeld te krijgen hoe het daadwerkelijk is geworden:

Het zaaltje zal een wisselende functie krijgen. Standaard zal het bij het café aangetrokken zijn, maar daarnaast zullen feesten en partijen enerzijds en à la carte dineren anderzijds geschoven worden tussen de bistro en zaal. Het kleine, maar gezellige café zal echter ieder weekend van vrijdag t/m zondag geopend zijn voor jan en alleman!

kooltje8

kooltje9

kooltje2

kooltje4

kooltje5

kooltje1


Laatst aangepast op zaterdag, 04 november 2017 10:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

have a peek here check my source related site this article serial key autocad lt 2012
address