zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sinterklaasfeest bij Coop Hengevelde op 29 november

  • zondag, 26 november 2017 06:04
  • Geschreven door 

De Sint is inmiddels bijna week in het land, en goed nieuws voor de Hengeveldse kinderen, want op woensdag 29 november komt de Sint met zijn pieten de Coop bezoeken. Van 15.00 tot 17.00 zijn er allerlei proeverijen en spelletjes in de Coop. Er zijn diverse prijzen te winnen! Natuurlijk worden er vele handjes gevuld met lekkers. Wie een knutselschoentje heeft ingeleverd kan deze die middag komen ophalen.

Jong en oud is hiervoor uitgenodigd! De Sint heeft al aangegeven zin heeft om de klanten en kinderen van de Coop te verwelkomen!

a861a6b4bc456c14334b915939627d29 XL

Laatst aangepast op zondag, 26 november 2017 10:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren