“We doen wat we zeggen!” Ten Thije Keukens zestig jaar jong

Ten Thije Keukens viert deze maand zijn zestigste verjaardag. Wijlen Arnold ten Thije legde in 1957 een stevig fundament. Zijn zoons Harrie en Ben bouwden de onderneming verder uit en hielden hem bij de tijd. Het familiebedrijf uit Hengevelde heeft een prima reputatie opgebouwd. Gemoedelijke sfeer, meedenken met de klant, vakkundig advies, topkwaliteit tegen een eerlijke prijs en betrouwbare service. Dat is Ten Thije Keukens ten voeten uit. “We doen wat we zeggen!”
Een kijkje bij Ten Thije Keukens maakt indruk! In de royale showroom komen de verschillende keukenopstellingen mooi tot hun recht. “We kunnen hier alles laten zien”, vertelt directeur Harrie ten Thije. Van strak modern tot romantisch landelijk, van tijdloos tot de nieuwste trends en alles wat er tussenin zit.

Steevast voorzien van kwaliteitsapparatuur. Er is altijd een stijl die aansluit bij uw smaak en wensen. “Desgewenst leveren we ook een bijpassende pvc vloer.” Bij de Hengeveldse keukenspeciaalzaak nemen ze de tijd voor je. Persoonlijke aandacht is standaard. “Pas als de klant tevreden is zijn wij het ook! De keuken thuis is een verlengstuk van onze showroom. Dat moet tip top in orde zijn.” Gezien de prima score van een 8,4 in onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek zit dat wel goed

Alles voor u geregeld, van sloop tot kook Bij aanschaf van een keuken kan Ten Thije het complete traject regelen. Vanaf het slopen van de oude keuken tot aan het moment dat uw nieuwe keuken gebruiksklaar is. Alles in één hand, dat werkt wel zo efficiënt. U als klant heeft er geen omkijken naar.

Nieuwe trends worden zo snel mogelijk gepresenteerd in de showroom. “Nu heb je bijvoorbeeld een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiger. Zoals de InductionAir van Siemens. Een product waar we volledig achter staan. Anders zouden we het niet verkopen.” Ten Thije Keukens is geen prijsvechter. “We leggen direct een eerlijke prijs neer voor een totaalpakket. Dus geen onaangename verrassingen achteraf! Een aanbetaling vragen we overigens niet.”

Sterk in renovatiewerk Naast de verkoop van nieuwe keukens is Ten Thije sterk in keukenrenovatie. “Vooral tijdens de recessie was renovatie van bestaande keukens in trek. Tegenwoordig kiezen mensen vaker voor nieuw.” Renovatie geeft een mooi resultaat. Vaak gaat het om folieproblemen. “Fronten met loslatend folie, terwijl de keuken verder nog prima is. Wij kunnen folie en lijmresten vakkundig verwijderen. Laden en deurtjes worden overgespoten. En de keuken is weer als nieuw. Ook het vervangen van werkbladen of inbouwapparatuur is geen probleem!”

JUBILEUMACTIE! Bij aanschaf van een complete keuken mét vijf Siemens apparaten is de vaatwasser gratis.

Deze actie geldt tot oktober 2018, uitsluitend voor nieuwe offertes. www.tenthijekeukens.nl