zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kerstboom nodig? Ga naar de Bazar van Jon!

  • donderdag, 07 december 2017 19:38
  • Geschreven door 

Het jaar is weer bijna voorbij en de gezellige tijd komt er weer aan. Enige dagen geleden zijn de eerste kerstbomen gearriveerd bij de Bazar van Jon aan de Goorsestraat in Hengevelde. Het is nog vroeg, maar de mooiste kerstbomen kunnen nu al uitgezocht worden. Dit jaar zijn er diverse soorten bomen te koop, de Norman en de Picea omorica. Er is keuze tussen bomen met en zonder kluit en eventueel in een pot zodat u direct klaar bent. Heeft u vragen over de kerstbomen, dan kunt u even bellen met 0547-333232. Hieronder de verschillende types en prijzen.

Icea omorica in pot  9.99
Norman in pot € 12.99
Picea omorica vanaf € 14.99 tot  21.99
Nordman vanaf € 24.99 t/m € 40.00

"De nordmannen zijn met en zonder kluit te leveren. De picea omorica is alleen met kluit leverbaar! Indien de klant erom vraagt, dan kunnen we de kluit er afzagen", aldus Jon.

Tevens is er bij de Bazar van Jon aanstande zondag Koopzondag van 12.00 uur t/m 18.00 uur. Ook dan kunt u uw kerstboom afhalen!

jo7

Laatst aangepast op donderdag, 07 december 2017 21:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren