zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bakkerij Nollen nu ook gevestigd in Deventer

  • donderdag, 07 december 2017 21:11
  • Geschreven door 
www.indebuurt.nl www.indebuurt.nl

De krentenbollen, oerbroden en chocolaatjes vliegen als warme broodjes over de toonbank. ”En we hebben zojuist de eerste taart op bestelling verkocht”, vertelt Angelique Dwars vol trots. Vanaf vandaag kun je namelijk verse broodjes halen bij Bakkerij Nollen op de Flora in Winkelcentrum Colmschate. Wij namen even een kijkje. Het moederbedrijf van Bakkerij Nollen staat in Hengevelde. Winkels heeft Nollen onder meer in Enschede, Lochem, Borculo en Goor. Angelique: ”Bakkerij Nollen is een begrip in Twente, hier in de omgeving Deventer zijn we nieuw. We moeten het echt hebben van mond-tot-mond reclame. Dus dat is een leuke uitdaging! Vorige week hebben we al stukjes kaneelcake – dit is onze hardloper – in het winkelcentrum uitgedeeld aan de mensen, om bekendheid te creëren. Iedereen was erg enthousiast.”

Angelique mag het team gaan leiden in de winkel. ”We zijn in totaal met zes man. Wat kenmerkend is aan ons is dat we heel veel soorten brood hebben. Van koolhydraat arm, wat nu heel erg in trek is, tot desembrood. Ook zie je dat mensen vaker brood als extraatje kopen voor in het weekend. Geen gewoon brood, maar oerbrood. En we gaan ook belegde broodjes verkopen, lekker voor de lunch.”

Buitendienst
Bakker Bram Sanderman komt er bij staan. ”Voor 99% maken we alles zelf, die 1% zit hem bijvoorbeeld in een ragoutbroodje. Ook de chocolade maken we zelf, niet hier in Deventer, we hebben een eigen chocolaterie in Hengevelde. Ik ben zelf al vanaf mijn twintigste bakker en zocht meer uitdaging. Naast de winkelverkoop gaan we ook een gedeelte buitendienst oppakken. Dus we willen graag in de buurt met horecaondernemers gaan werken, broodjes verzorgen voor een lunch voor een bedrijf bijvoorbeeld. Het is fijn als je het elkaar allemaal gunt. Dit winkelcentrum moet een plek worden waar iedereen zijn vruchten van plukt.”

(www.indebuurt.nl)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren