maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vuurwerk 2017: Bij Morsink is het jachtseizoen geopend!

  • zaterdag, 09 december 2017 19:06
  • Geschreven door 

De grootste vuurwerkspecialist van Twente, al jaren adverteerder op deze site heeft online het jachtseizoen op vuurwerk geopend, in combinatie met  een vuurwerkshowroom van 2500 m2! Ronald Morsink: ”Wij bieden u een volledig assortiment vuurwerk, van knal tot prachtige buurtassortimenten. Het beste vuurwerk, voor de scherpste prijs. Op 27 december is er weer de vuurwerkshow die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Let op! Op oudejaarsdag zijn we gesloten!”. Kijk snel HIER voor onze vuurwerk aanbiedingen en bestel online vuurwerk. Ook tijdens de voorverkoop kunt u weer rekenen op veel gratis vuurwerk! Belangrijke informatie voordat u bestelt: Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald op 28, 29 en 30 december 2017. Op het moment van afrekenen wordt er gevraagd wanneer u uw bestelling komt afhalen.

foto2 1

Mocht u een afhaaldag en/of tijd hebben ingevuld die u op een later tijdstip toch wilt wijzigen, neemt u dan contact op met de dealer waar u uw bestelling heeft geplaatst. In overleg kan dit vrijwel altijd gewijzigd worden.

Op het moment dat u uw bestelling afgerond heeft ontvangt u een e-mail met daarin uw unieke ophaal bon. (Deze komt als pdf in uw bijlage) Zodra u uw bestelling gaat afhalen dient u de ophaal bon uitgeprint mee te nemen. Zorg er dan ook voor dat u een juist e-mail adres heeft ingevuld tijdens het bestellen. E-mail niet gehad? Controleer uw spam mailbox! Belangrijke informatie zodra u uw vuurwerk gaat afhalen: Wees op tijd, dit voorkomt dat u moet wachten. Degene die het vuurwerk komt afhalen dient 16 jaar of ouder te zijn en voorzien van legitimatie bewijs. Per klant mag er maximaal 25 kg per keer meegenomen worden. Zorg ervoor dat u over een uitgeprinte ophaal bon beschikt.

Laatst aangepast op zaterdag, 09 december 2017 21:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren