Vuurwerk 2017: Bij Morsink is het jachtseizoen geopend!

De grootste vuurwerkspecialist van Twente, al jaren adverteerder op deze site heeft online het jachtseizoen op vuurwerk geopend, in combinatie met  een vuurwerkshowroom van 2500 m2! Ronald Morsink: ”Wij bieden u een volledig assortiment vuurwerk, van knal tot prachtige buurtassortimenten. Het beste vuurwerk, voor de scherpste prijs. Op 27 december is er weer de vuurwerkshow die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Let op! Op oudejaarsdag zijn we gesloten!”. Kijk snel HIER voor onze vuurwerk aanbiedingen en bestel online vuurwerk. Ook tijdens de voorverkoop kunt u weer rekenen op veel gratis vuurwerk! Belangrijke informatie voordat u bestelt: Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald op 28, 29 en 30 december 2017. Op het moment van afrekenen wordt er gevraagd wanneer u uw bestelling komt afhalen.

Mocht u een afhaaldag en/of tijd hebben ingevuld die u op een later tijdstip toch wilt wijzigen, neemt u dan contact op met de dealer waar u uw bestelling heeft geplaatst. In overleg kan dit vrijwel altijd gewijzigd worden.

Op het moment dat u uw bestelling afgerond heeft ontvangt u een e-mail met daarin uw unieke ophaal bon. (Deze komt als pdf in uw bijlage) Zodra u uw bestelling gaat afhalen dient u de ophaal bon uitgeprint mee te nemen. Zorg er dan ook voor dat u een juist e-mail adres heeft ingevuld tijdens het bestellen. E-mail niet gehad? Controleer uw spam mailbox! Belangrijke informatie zodra u uw vuurwerk gaat afhalen: Wees op tijd, dit voorkomt dat u moet wachten. Degene die het vuurwerk komt afhalen dient 16 jaar of ouder te zijn en voorzien van legitimatie bewijs. Per klant mag er maximaal 25 kg per keer meegenomen worden. Zorg ervoor dat u over een uitgeprinte ophaal bon beschikt.