Eko Twente met VVV Informatiepunt Delden feestelijk geopend

De nieuwe winkel van Eko Twente met VVV Informatiepunt is vandaag op feestelijke wijze officieel geopend. Na een korte speech van Tom Jannink (voorzitter VVV) en Hengeveldenaar Nico Bebseler (eigenaar Eko Twente) heeft burgemeester Ellen Nauta de openingshandeling verricht. De combinatie met de enige biologische kruidenierswinkel in Delden is uniek en op deze manier kan het lokale gastheerschap ook in Delden gewaarborgd worden. Zowel Tom Jannink als Nico Bebseler zijn uitermate tevreden over deze samenwerking en zien volop kansen.
Open dag zaterdag 9 december:

Naar aanleiding van de feestelijke opening bent u op zaterdag 9 december a.s. van harte welkom tijdens de open dag! Tussen 10.00 en 15.00 uur wordt u gastvrij ontvangen met een kop biologische koffie of thee.

Decemberactie
Om de unieke samenwerking te vieren maken alle betalende klanten in december 2017 kans op een Eko Twente pakket met een nieuwe VVV Cadeaukaart t.w.v. € 50! Meer informatie in de winkel.

Meer over EKO Twente
Het volledige bio-assortiment van Eko Twente is vanaf nu ook in Delden te verkrijgen, waarbij de verse producten geleverd worden op bestelling via www.ekotwente.nl of telefonisch. De nieuwe biowinkel in Delden is voor Eko Twente de tweede vestiging, naast de winkel in Hengevelde. Een bezoek aan de winkel is een echte belevenis door de historie van het pand en de authentieke details van de vroegere kruidenierswinkel.

Meer over het VVV Informatiepunt Delden
U kunt bij het VVV Informatiepunt terecht voor de evenementenagenda, toeristische informatie over de Hof van Twente, diverse routes, kaarten, souvenirs, streekproducten en -boeken. De VVV blijft verantwoordelijk voor productontwikkeling, promotieactiviteiten van Delden en training van het team.
Kijk voor uittips en actuele informatie ook op vvvhofvantwente.nl.