maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Spetterende vuurwerkshow Morsink op 27 december

  • zaterdag, 23 december 2017 05:05
  • Geschreven door 

Het einde van het kalenderjaar nadert. En dus maakt Morsink Vuurwerk zich traditiegetrouw op voor een knallend en sierlijk uiteinde. De grootste vuurwerkspecialist uit Goor en omgeving organiseert woensdag 27 december weer een spetterende vuurwerkshow op het bedrijventerrein Zenkeldamshoek. De show, die om 19.30 uur begint, heeft inmiddels na de Kerst een vaste plek op de agenda in het Twentse Haagje en biedt mensen ook de kans om het ruime aanbod van dit jaar te aanschouwen.“Alles laten we zien. En we hebben weer zwaarder en fraaier siervuurwerk dan in de afgelopen jaren”, laat een enthousiaste vuurwerk-verkoper Ronald Morsink weten. “Als toetje van de show hebben we nog de zware eindfinale. Dat is echt genieten. Het is overigens belangrijk om dit jaar al vroeg te bestellen, omdat op oudejaarsdag de winkels gesloten moeten blijven. Dat is erg spijtig voor de klanten”, aldus Morsink.
Aanbiedingen:

m2

De showroom is woensdag ook geopend. Daar kunnen klanten hun bestelling plaatsen. Tijdens de vuurwerkshow zijn er ook diverse (knal)aanbiedingen. U kunt ook online uw bestelling plaatsen. Ga naar de webshop op www.morsinkvuurwerk.nl en plaats nog voor 28 december uw wensenlijst. Dan krijgt u van Morsink ook extra vuurwerk gratis. De officiële verkoop begint dit jaar op donderdag 28 december. Morsink Vuurwerk is op zondag 31 december dus op last van de overheid gesloten. Dus wees op tijd.

 

Laatst aangepast op zondag, 24 december 2017 17:54
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren