maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Topprestatie Bakkerij Nollen: 11e in AD Oliebollentest

 • donderdag, 28 december 2017 06:13
 • Geschreven door 

De oliebollen van Bakkerij Nollen hebben de 11e plek behaald in de landelijke AD oliebollentest met een score van 9,1. Dit jaar pakt bakkerij Nollen extra uit door een deel van de opbrengst te doneren aan De Nije Stichting, die zich inzet voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. 'De ‘Bollen van Nollen’ van Bakkerij Nollen worden ambachtelijk gebakken in de Centrale Bakkerij in Hengevelde. Ze zijn verkrijgbaar in de tien winkels in de regio, waaronder die aan de Waldersteaat in Lochem, bij twee foodtrucks (bij de winkels in Hengelo en Enschede) en in Hengevelde kunnen de oliebollen zelfs opgehaald worden via een echte drive-in. Op 30 en 31 december 2017 worden de Bollen van Nollen via een bezorgservice aan huis geleverd. Ze kunnen voor het eerst ook online besteld worden.

Goede doel
Voor iedere verkochte oliebol doneert Bakkerij Nollen €0,10 aan het goede doel: De Nije Stichting. Deze stichting zet zich in voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten om meer kwaliteit uit het leven te halen. Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen, zegt daar het volgende over: ,,Voor mij is het belangrijk om goede doelen in de regio te steunen. In De Nije Stichting heb ik een partner gevonden. Het gaat hier niet om een eenmalige actie, maar om een partnerschap voor meerdere jaren.”

Test
De ‘Bollen van Nollen’ zijn dit jaar op de 11e plek geëindigd in de landelijke oliebollentest van het AD. Dit jaar bestaat de test 25 jaar en was er voor het eerst een derde ronde, waarin de oliebollen gekocht en getest werden door een mysteryshopper. Er zijn in totaal 250 verkooppunten bezocht in de zoektocht naar de beste oliebol van Nederland.

Bezorging
Op zaterdag 30 en zondag 31 december bezorgt Bakkerij Nollen de Bollen van Nollen thuis bij mensen en bedrijven in een straal van 8 kilometer om de Nollen winkels.
Meer informatie over de Bollen van Nollen, via: www.bollenvannollen.nl.

Laatst aangepast op donderdag, 28 december 2017 16:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2 reacties

 • Reactielink Ivo vrijdag, 29 december 2017 20:12 Geplaatst door Ivo

  Net geproefd...top oliebol!

  Rapporteren
 • Reactielink Aad van der Spuij donderdag, 28 december 2017 08:41 Geplaatst door Aad van der Spuij

  Eindelijk dan in de test en mooie waardering voor de Bollen van Nollen. Top!

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren