maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Benteloos verhuurbedrijf Ten Doeschate baalt van diefstal minishovel

  • zaterdag, 23 december 2017 21:34
  • Geschreven door 

Het Bentelose verhuurbedrijf Ten Doeschate verhuur heeft een tegenslag te verwerken gehad. Een huurder uit Almelo wilde een minishovel vandaag gebruiken, maar keek raar op toen de minishovel ineens verdwenen was vanochtend. Hij stond op dat moment achter een woning aan de Hortensiastrraat in Almelo. Volgens een buurtbewoner is de machine rond 06.00 geladen op een aanhanger aan de nieuwe Planthofsweg. Waarschijnlijk gaat het om een zwarte bus met aanhanger waarin 2 mannen zaten. Alle informatie is welkom 06-54377332. [email protected].

Ter info, het gaat om een Giant DS25SW minishovel. SERIENUMMER 254SW17019. Bouwjaar 2017

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren