maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wederom grandioze vuurwerkshow Morsink

  • woensdag, 27 december 2017 21:43
  • Geschreven door 

Vanavond was er net als voorgaande jaren een grootse vuurwerkshow naast Morsink Vuurwerk.( KLIK HIER VOOR een fotoalbum van JDW Studio's door Jaap de Wit) De grootste vuurwerkspecialist uit de regio boodt voor het massaal toegestroomde publiek geheel gratis een vuurwerkshow aan om het assortiment te showen. Zelfs op de rotonde honderden meters naast Morsink Vuurwerk stonden mensen om het beste zicht te hebben. Gelukkig voor de organisatoren was het droog, was er weinig wind en was het met 5 graden een prima temperatuur voor de tijd van het jaar. Ronald Morsink van de organisatie over de avond: "Het was een prachtige avond. Ik denk dat er duizenden mensen waren en sprak zelfs bezoekers die gekomen waren vanuit Apeldoorn en Den Haag, erg mooi." Morgenvroeg begint de verkoop bij Morsink. Het is dan tot en met zaterdag mogelijk om vuurwerk te kopen. Door landelijke regelgeving kan er op Oudejaarsdag, komende zondag, geen vuurwerk worden verkocht. KLIK HIER VOOR EEN VIDEO-IMPRESSIE.

De organisatie gaf aan dat er volgend jaar geen show gepland staat, wellicht dat dit over enkele jaren wel weer het geval zal zijn.

morsinkrotondeRotonde nabij Morsink op Zenkeldamshoek

morsinkvuurwerk2

morsinkvuurwerk

Laatst aangepast op donderdag, 28 december 2017 08:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren