donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hogenkamp zit er warmpjes bij via COOP

  • woensdag, 17 januari 2018 21:51
  • Geschreven door 
Danielle Hogenkamp Danielle Hogenkamp

Stefan Hemel doet het weer! Met wederom een actie van zijn Wegdamse COOP supermarkt heeft hij dit maal de familie Hogenkamp blij gemaakt! Dit naar aanleiding van de bij u vast wel bekende Lays actie!

Bij aankoop van 2 Lays producten kon deze mooie vuurkorf worden gewonnen, en laat deze prijs nu net naar het Markslag te gaan!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren