maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lezersmenu 2017: Stem nu op Bistro de Kolenbrander!

  • vrijdag, 02 februari 2018 17:36
  • Geschreven door 

Het is 10 maand geleden dat Bistro de Kolenbrander aan het Tubantia Lezersmenu deelnam. Het was een drukke, maar geslaagde maand April. In plaats van het gebruikelijke 3-gangenmenu, stuntte de bistro door een heerlijk 4-gangenmenu uit te serveren, voor maar €27,50. Met een tartaar van zalm als voorgerecht, runderbouillon als tussengerecht, een duo van kalfsmedaillon en gekonfijte Barbarie eend als hoofdgerecht en een lekkere karamel panna cotta als dessert, ging menigeen voldaan en tevreden naar huis. Heeft u zelf genoten van dit heerlijke menu of ziet u Bistro de Kolenbrander graag als nummer 1 van 2017? Dan is het nu tijd om te stemmen! Stemmen kan tot 19 februari via https://club.tubantia.nl/stem-op-het-beste-lezersmenu-van-2017?destination=node/15. Daarnaast kans maken op een leuke prijs? Stem op de Kolebrander, like en deel het bijbehorende Facebookbericht, en maak kans op een dinerbon van €50,-! Waar wacht u nog op?

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren