zondag 21 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nollen doneeert megabedrag aan de Nije Stichting

  • maandag, 05 februari 2018 08:03
  • Geschreven door 

Afgelopen vrijdag heeft bakkerij Nollen naar aanleiding van de  oliebollenactie de cheque met een mooi bedrag van 11.000 euro mogen overhandigen aan De Nije Stichting! Het Nije huis, het begon als een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten maar is inmiddels uitgegroeid tot een centrum voor (na) zorg en ondersteuning.
“Dit jaar koop je je oliebollen wel heel makkelijk! Bij onze Drive-in op Het Wegdam 3B in Hengevelde!” schreef Nollen op haar Facebookpagina.  De Drive-in was op 30 en 31 december geopend van 10:00 tot 15:00 uur. De oliebollen van Bakkerij Nollen hebben de 11e plek behaald in de landelijke AD oliebollentest met een score van 9,1.

Laatst aangepast op maandag, 05 februari 2018 08:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Debra zaterdag, 21 juli 2018 14:34 Geplaatst door Debra

    We are a grouр of volunteers аnd opening a neԝ scheme in our community.
    Υoսr website ⲣrovided us with valuable informatіon tߋ work on. You have ԁone a formidable job аnd ߋur еntire community ѡill ƅe grateful to yⲟu.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Denken is klaarblijkelijk zo buitengewoon vermoeiend dat velen de voorkeur geven aan oordelen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren