dinsdag 22 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Paasactie bij De Bazar van Jon

  • donderdag, 01 maart 2018 20:39
  • Geschreven door 

Knutsel in je vakantie een mooi werkje in elkaar over Pasen en lever dat bij De Bazar van Jon in de winkel aan de Goorsestraat 12 in Hengevelde in en zet deze zelf in de etalage. Het mag maximaal 20 cm x 20 cm x 30 cm hoog zijn en maak kans op een Bon van Jon ter waarde van € 25,00. Leeftijd tot en met 12 jaar en inleveren kan tot 31 maart. Veel succes met knutselen.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren