Uitslag Tubantia Lezersmenu 2017: Bistro de Kolenbrander 3e plaats

Bistro de Kolenbrander heeft in april 2017 deelgenomen aan de Lezersmenu-actie van de Tubantia. De opdracht was om voor €27,50 een driegangendiner inclusief 2 drankjes te serveren, speciaal voor lezers van de Twentse Courant. Samen met 11 ander deelnemende restaurants werd er gestreden voor het Lezersmenu van het jaar. Bistro de Kolenbrander mag met trots zeggen de 3e prijs voor het Tubantia Lezersmenu 2017 in ontvangst genomen te hebben! Nog trotser mogen ze zijn op deze geweldige gemiddelde cijfers, gegeven door de Lezersmenu-gasten: - Voorgerecht: 8,9 - Hoofdgerecht: 8,9 - Nagerecht: 8,9 - Bediening: 9,1 - Algemene indruk: 8,9 ‘Als je ziet hoeveel gasten er iedere dag in april 2017 waren, waardoor het op alle vlakken aanpoten was, en dan nog deze geweldige cijfers behalen, dan kun je alleen maar trots zijn’, aldus eigenaar Brian Kuipers.
Om dit te vieren biedt de Kolenbrander de gehele maand april (exclusief 1e en 2e Paasdag) wederom het winnende menu aan, die enkel en alleen bij de Kolenbrander zelfs bestond uit 4 gangen. (Menu hieronder):

Geniet voor maar €27,50, inclusief 2 drankjes van:

- Heerlijke tartaar van huisgerookte zalm en mango, met marmelade van wortel en gember, geserveerd met citrus hollandaise
- Groot glas dubbelgetrokken runderbouillon
- Duo van kalfsmedallion en geconfijte barbarie-eend, geserveerd met dragonsaus.
- Een bombe van karamel Panna cotta op een bodem van bastogne, met een espuma van hazelnoot en huisgemaakt bastognekoekijs.

Het menu is uitsluitend verkrijgbaar via reservatie! Dit kan via 0547-333972 of info@bistrodekolenbrander.nl