maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Alda met ‘Opnieuw’ opent deuren in centrum Delden

  • vrijdag, 30 maart 2018 14:06
  • Geschreven door 

Met ingang van 7 april 2018 verhuist Alda Assink met haar winkel ‘Opnieuw Vintage, Mode & Design’ van Diepenheim naar Delden en wel aan Kortestraat 2a. Eigenaresse Alda Assink was de afgelopen 7 jaar met haar winkel in Diepenheim gevestigd, maar besloot begin dit jaar om naar Delden te komen. In het pand aan de Kortestraat was eerder Brocantiek De Erfenis & Zo gevestigd.
‘Opnieuw Vintage, Mode & Design’ is geen doorsnee kledingwinkel en richt zich voornamelijk op tweedehands merkkleding voor vrouwen. “Veel tweedehands producten zijn mooi en apart, juist omdat ze niet meer in de handel zijn. En vaak is tweedehands nog milieuvriendelijk en goedkoop ook! Het kopen van tweedehands producten kan verder een flinke milieuwinst opleveren. Het gebruikte product gaat langer mee: dat spaart grondstoffen, energie, water en afval. Er hoeven immers minder nieuwe spullen te worden gemaakt, en minder oude spullen weggegooid.”
Er wordt niet alleen verkocht, maar er wordt ook kleding toegevoegd. “Elke week wordt er smaakvolle kleding uit het midden en hoge segment ingebracht. Het is dus de moeite waard om regelmatig even langs te komen. Als mensen fraaie merkkleding in de kast hebben hangen die ze, om welke reden dan ook, niet meer dragen, dan kunnen ze dit in consignatie, inleveren bij opnieuw. Ook schoenen, tassen, shawls en sieraden zijn van harte welkom evenals vinyl, zowel LP’s als Singles. Naast de second hand kleding verkopen we verder fairtrade kleding van Rose Circles en leuke fairtrade cadeaus en accessoires.”

opnieuws pj

Laatst aangepast op vrijdag, 30 maart 2018 14:13
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren