woensdag 14 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Laatste gratis kaarten Circus Sijm

  • donderdag, 05 april 2018 18:00
  • Geschreven door 

Ontvang een gratis kaart voor het circus Sijm zondag 8 april bij Wolterinck Mode en Vakkleding!Bij een artikel uit de nieuwe voorjaarscollectie van Olymp overhemden en de nieuwe voorjaarscollectie van Bleu Fields. Een show met twaalf nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. De locatie is de feestweide aan de Goorsestraat.
De voorstellingen om 11.00 en 14.00 uur.

Laatst aangepast op donderdag, 05 april 2018 18:14
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen zullen twijfelen aan wat je zegt

maar geloven wat je doet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren