woensdag 14 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met ter Doest richting “Het groene Hart van Zuid-Holland”

  • woensdag, 11 april 2018 05:46
  • Geschreven door 

“Onze jaarlijkse 5-daagse busreis is compleet, dit jaar naar het Groene Hart van Zuid-holland. De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen” aldus Raymond ter Doest. Het betreft hier een 5-daagse busreis van 30 juli t/m 3 augustus 2018 naar Alphen aan de Rijn; “Het groene Hart van Zuid-Holland”. Een prachtige reis onder begeleiding van 2 ervaren vrijwilligers, Diny Vossebeld en Marian Aarnink. Raymond:” Op verzoek sturen wij u een flyer met alle reisinformatie of zie bezoek onze website: www.ter-doest.nl en bekijk onze brochure”. (Of klik hier voor de brochure)
Hieronder meer informatie: 

Touringcar-ter-Doest 900

Verscholen in de ring van de Nederlandse verstedelijking “de randstad” ligt het Groene Hart. 
Het Groene Hart is een binnen een relatief dunbevolkt veenweidegebied. Rond het Groene Hart liggen Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Binnen het Groene Hart ligt een aantal kleinere plaatsen maar ook enkele middelgrote stedelijke nederzettingen zoals Gouda, Alphen aan den Rijn, Woerden. Het gebied is aangewezen als Nationaal Landschap.
De komende 5 dagen hebben we voldoende tijd om dit zelf te ervaren. We worden goed verzorgd in het AviFauna Hotel, op een prachtige locatie en gelegen aan een van de mooiste vogelparken ter wereld, Vogelpark Avifauna. Kortom, een uitstekende basis voor onze uitstapjes van deze week.

Ontdek wat er allemaal in en om “Het groene Hart van Nederland”  te doen is en vraag de brochure aan.

Laatst aangepast op woensdag, 11 april 2018 07:50
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen zullen twijfelen aan wat je zegt

maar geloven wat je doet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren