maandag 20 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Plantjesmarkt bij Coop Hengevelde; Korte wachttijd onder het genot van kop koffie volgend jaar weer!

  • maandag, 14 mei 2018 06:04
  • Geschreven door 

Stefan en Carla Hemel kijken met een goed gevoel terug op de eerste editie van de Moederdag Plantenactie, maar de klanten ook!  Een korte wachttijd en ook nog eens onder het genot van een kopje koffie! Carla: “Het zonnige weer zat in ieder geval mee, maar wat een succes was de plantjesmarkt afgelopen vrijdag en zaterdag! Veel klanten en voorbijfietsende mensen die de plantjes markt bezochten die dit jaar voor het eerst werd gehouden. Een gezellige sfeer, muziek, even gezellig bij praten met anderen onder het genot van koffie met wat lekkers. De Coop was vrijdag nog maar net geopend en de eerste bezoekers kochten al bloemenhangers voor de Moederdag!

 

COOP BLOEMENDAG 1

Goed gevulde bloemenkarren met bloeiende hangers en perkgoed in een mooie tent, versierd met vlaggen en ballonnen. Vrijdag was het zo'n top dag dat er maar besloten was tot 20.00 de plantjes markt door te laten gaan, in plaats van om 17.00 de markt af te ruimen. Ook op de zaterdag kwamen de eerste bezoekers al vroeg de markt bezoeken. Er waren zelfs klanten die hun aankoop in de Coop hadden gedaan en dit gezellig aan de tafel op de plantjesmarkt gingen nuttigen. Al met al één al gezelligheid en zeker voor volgend jaar opnieuw te organiseren!”

De plantjesmarkt werd landelijk op 11 en 12 mei bij veel Coop winkels in Nederland georganiseerd. Iedere ondernemer is vrij om te besluiten of men wel of niet deelneemt aan de plantjesmarkt. Carla: ”Wij kunnen in ieder geval terugkijken op een goed georganiseerde plantjesmarkt met dank aan het personeel van ons. We hebben ons goed gemotiveerde personeel nodig om dit mogelijk te maken. Samen maken we het verschil".

COOP BLOEMENDAG 3

 

COOP BLOEMENDAG 4

Laatst aangepast op maandag, 14 mei 2018 07:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren