Plantjesmarkt bij Coop Hengevelde; Korte wachttijd onder het genot van kop koffie volgend jaar weer!

Stefan en Carla Hemel kijken met een goed gevoel terug op de eerste editie van de Moederdag Plantenactie, maar de klanten ook!  Een korte wachttijd en ook nog eens onder het genot van een kopje koffie! Carla: “Het zonnige weer zat in ieder geval mee, maar wat een succes was de plantjesmarkt afgelopen vrijdag en zaterdag! Veel klanten en voorbijfietsende mensen die de plantjes markt bezochten die dit jaar voor het eerst werd gehouden. Een gezellige sfeer, muziek, even gezellig bij praten met anderen onder het genot van koffie met wat lekkers. De Coop was vrijdag nog maar net geopend en de eerste bezoekers kochten al bloemenhangers voor de Moederdag!

Goed gevulde bloemenkarren met bloeiende hangers en perkgoed in een mooie tent, versierd met vlaggen en ballonnen. Vrijdag was het zo'n top dag dat er maar besloten was tot 20.00 de plantjes markt door te laten gaan, in plaats van om 17.00 de markt af te ruimen. Ook op de zaterdag kwamen de eerste bezoekers al vroeg de markt bezoeken. Er waren zelfs klanten die hun aankoop in de Coop hadden gedaan en dit gezellig aan de tafel op de plantjesmarkt gingen nuttigen. Al met al één al gezelligheid en zeker voor volgend jaar opnieuw te organiseren!”

De plantjesmarkt werd landelijk op 11 en 12 mei bij veel Coop winkels in Nederland georganiseerd. Iedere ondernemer is vrij om te besluiten of men wel of niet deelneemt aan de plantjesmarkt. Carla: ”Wij kunnen in ieder geval terugkijken op een goed georganiseerde plantjesmarkt met dank aan het personeel van ons. We hebben ons goed gemotiveerde personeel nodig om dit mogelijk te maken. Samen maken we het verschil".