maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jan Spekreijse 40 jaar bij Autobedrijf Baan

  • donderdag, 07 juni 2018 21:57
  • Geschreven door 
Foto: Jan Schoneveld Foto: Jan Schoneveld

Dat wil zeggen 39 jaar bij de firma Noordegraaf en nadat Mercedesdealer Baan Forddealer Noordegraaf inlijfde, 1 jaar bij Baan. Samen dus 40 jaar. Alle reden om de hun oerbetrouwbare verkoopadministrateur flink in het zonnetje te zetten. Tijdens een drukbezochte receptie bij het Hoogspel in Delden namen collega’s, familie en vrienden de gelegenheid waar samen met Jan en Hanny herinneringen op te halen. Uit handen van financieel directeur Eric Luttikhuis ontving de man van het “cleandesk principe” een waardebon voor een mountainbike en een flatscreenTV. Ook namens de redactie van harte proficiat Jan!

Laatst aangepast op donderdag, 07 juni 2018 21:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

this windows 7 buy cheap photoshop lightroom 6 mac os
www.lacasagiusta.it www.lacasagiusta.it software similar adobe software similar adobe illustrator cs6 autocad lt 2012 for sale used