zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Spectaculaire voetbalmiddag bij COOP Hengevelde zaterdag

  • woensdag, 27 juni 2018 06:00
  • Geschreven door 
Carla Hemel namens Coop Hengevelde: ”Naar aanleiding van de spaaractie “wereldballen” organiseren we aanstaande zaterdag (30 juni red.) vanaf 14.00 tot 16.00 een voetbal (spel) middag voor alle basisschoolleerlingen en de eerste twee klassen voortgezet onderwijs in en bij de Coop. (KLIK HIER voor de aankondiging van Barten Tijhof en Dani Morsink) Kinderen hoeven niet van 14.00 tot 16.00 die middag aanwezig te zijn, het is een “vrije” inloop, opgave hiervoor is niet nodig.  Iedereen kan vrijblijvend deelnemen aan diverse spellen, voetbalopdrachten die georganiseerd zijn met onder andere een speedsoccer veld. (Foto zie bij lees meer) Heb jij zin in een potje speedsoccer voetbal en zit je op de basisschool of de eerste twee klassen voortgezet onderwijs? Dan is opgave zeer wenselijk! Maak dan je eigen team (maximaal 4 spelers + 1 keeper) en meld je aan via [email protected]
Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 29 juni 18.00 uur. We vinden het super leuk om dit samen met www.Wegdamevents.nl mogelijk te kunnen maken! En: Om 16.00 is de prijsuitreiking, er zijn leuke prijzen te winnen. We hopen op veel enthousiaste kinderen die deelnemen!” Carla Hemel  

18055990 1394384663955507 866801290086617131 o

Het speedsoccerveld afgelopen jaar op de Pol in Bentelo

Laatst aangepast op woensdag, 27 juni 2018 08:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren