donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Coop Hengevelde" maakt veel leerlingen blij!

  • vrijdag, 29 juni 2018 16:38
  • Geschreven door 

Super enthousiaste kinderen bij de basisschool in Hengevelde en Bentelo! bij de uitreiking van de sport en spelmaterialen n.a.v. de Doekoe actie. In Hengevelde zaten de leerlingen van alle groepen keurig klaar en wachtten vol spanning af wat Stefan en Carla hadden mee gebracht. Ook in Bentelo wachtten enkele groepen leerlingen hun buiten al op. N.a.v de gespaarde doekoemunten en het uiteindelijke bedrag kon school zelf een keuze maken in wat ze graag wilden ontvangen aan spel en sportmateriaal. De keuze was al snel gemaakt. Ze ontvingen diverse soorten ballen, stoepkrijt, frisbee's, ballenpompen, badmintonrackets en nog vele andere materialen. De basisschool in Markvelde wordt komende werk bezocht. Ook aan hen wordt nog spel en sportmateriaal uitgereikt. Coop Hengevelde wenst hun veel spelplezier met al het materiaal en hopelijk volgt er in 2019 weer zo'n succesvolle actie.
Hieronder enkele foto's:

thumbnail 20180628 140313


thumbnail 20180628 140449


thumbnail 20180628 140640

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren