zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een verhitte ‘Coppa Coop Hengevelde’

  • dinsdag, 03 juli 2018 08:11
  • Geschreven door 

Naar aanleiding van de spaaractie "Wereldballen" is er door Coop Hengevelde een afgelopen weekend voetbal spelmiddag georganiseerd; de ‘Coppa  Coop Hengevelde’. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Kinderen van de basisschool, en de 1e en 2e jaars voortgezet onderwijs konden zich als een team opgeven voor een potje speedsoccer voetbal. Ondanks de zomerse temperaturen werd er super fanatiek gevoetbald, last van de warmte schijnt bij kinderen niet van toepassing! Er werd fel gestreden voor de diverse prijzen. Tussendoor was er volop ranja, chips en met je hoofd in een grote ton water zorgde voor een goede afkoeling. 

Naast een potje voetbal was het Coop punten schieten geblazen in een doek, een voetbalpuzzel maken en een voetbal fotospeurtocht volgen in de Coop. Kinderen waren erg enthousiast en na afloop volgde de prijsuitreiking. De prijzenkast van de deelnemers kon gevuld worden met onder andere goaltjes, ballen met voetbalpionnen, ijsbonnen van eetsalon Leo's. Al met al een super georganiseerde middag met dank aan "Wegdam Events". Mede dankzij de samenwerking met Raymond Wegdam en de organisatie van Coop Hengevelde was het een super geslaagde middag.

Laatst aangepast op dinsdag, 03 juli 2018 08:19
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren