zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

En weer is het feest bij Hebo met 4 jubilarissen

  • zaterdag, 07 juli 2018 09:44
  • Geschreven door 
Van links naar rechts Laszlo Remco Rob en Ronnie. Van links naar rechts Laszlo Remco Rob en Ronnie.
Op vrijdag 6 juli hebben 4 medewerkers van HEBO Kozijnen BV hun 25-jarig dienstjubileum gevierd. Ze zijn de dag al vroeg begonnen, om samen met hun naasten en Norbert en Léonie Kuipers een dag uit te gaan, waarna om 16.00 uur een receptie werd gehouden met alle collega’s.
Ronnie Nijhof is geboren in Hengelo, maar woont al sinds 1995 in Hengevelde. Via diverse andere banen kwam hij op 1 juli 1993 bij HEBO, waar hij schuifdeuren ging afmonteren. Zo’n 5 jaar later maakte Ronnie de overstap naar de afdeling ‘schuren en dompelen’, waar hij zich inmiddels heeft gespecialiseerd in de bediening van de Dynflow spuitmachine. Ronnie houdt van fotografie, een hobby die hij bij HEBO feesten en activiteiten ook graag uit mag voeren. Daarnaast is hij al jaren barvrijwilliger bij voetbalvereniging WVV ’34, maar ook wandelt hij mee met een rolstoel tijdens wandeltochten van het Rode Kruis. 

Remco Moes werkte begin jaren 90 bij een timmerfabriek dat failliet ging. Norbert Kuipers heeft hem toen, samen met nog een aantal jongens, naar HEBO gehaald, waar hij op 3 mei 1993 is begonnen. Remco werkt sindsdien op de afdeling ‘opsluiten’, waar de verschillende houten onderdelen in elkaar worden gezet en zodoende een raam of kozijn vormen. Remco heeft de eerste 13 jaar van zijn leven in Zandvoort gewoond, alvorens hij met zijn ouders naar Twente verhuisde. Hij is nog steeds gek op varen en heeft zijn gezin hier inmiddels ook mee ‘besmet’. Buiten werktijd gaat hij dan ook graag met zijn zeilschip het water op.

Laszlo Dobos is geboren en getogen in Twente, nadat zijn ouders hier enkele jaren eerder naartoe waren verhuisd vanuit Hongarije. Na zijn schooltijd heeft hij veel verschillende banen gehad in allerlei vakgebieden. In 1993 zag hij dat HEBO een spuiter zocht, waarop hij heeft gesolliciteerd. Na enkele dagen proefdraaien is hij op 24 mei 1993 in dienst gekomen. Na al die jaren werkt Laszlo nog steeds met veel plezier bij de spuitcabine, waar hij de ramen, deuren en kozijnen soms van de meest bijzondere kleuren mag voorzien. Een echte specialist in zijn werk is hij geworden. In zijn vrije tijd houdt hij er ook van om boswandelingen te maken, of online spelletjes te spelen.

Rob te Lintelo volgde eigenlijk een metaalopleiding, waarna hij ruim een jaar, tot aan zijn diensttijd, in de metaal werkte. Na zijn dienstperiode ging hij aan de slag bij het Twens Rolluikenbedrijf. Via een medewerker van HEBO kwam Rob op 1 juni 1993 in dienst van HEBO, op de afdeling ‘afmontage rolluiken’. Rolluiken is nog steeds Rob’s werk, vandaar zijn bijnaam ‘Rolluiken Rob’. Deze geboren en getogen Haaksbergenaar houdt in zijn vrije tijd van darten en motorrijden. En dat dan het liefst in combinatie met mooi weer en lekker eten. HEBO Kozijnen BV feliciteert Remco, Laszlo, Rob en Ronnie met hun 25-jarig dienstverband!

Laatst aangepast op zaterdag, 07 juli 2018 09:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren