donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De mooiste boeren en boerinnen waren in Hengevelde

  • maandag, 16 juli 2018 06:01
  • Geschreven door 

Het was gisteren een speciale dag voor de familie Veelers. Hun geitenboerderij aan de Vondersweg was het decor voor de fotografie van de 'Boerinnenkalender' en dit jaar voor het eerst de 'Boerenkalender'. Ook SBS 6 besteedde er aandacht aan (KLIK HIER VOOR DE VIDEO) en José Veelers was bereid te reageren op Wegdamnieuws, want hoe komen ze uitgerekend uit in Hengevelde? José: "Dat is gegaan via TeamAgriNL, via hen zijn ze bij ons gekomen. Al een aantal jaren bestaat de boerinnenkalender en nog nooit hadden ze op een melkgeitenbedrijf gefotografeerd, dus dat werd tijd. Wij vinden het altijd fijn om op een positieve manier ons steentje kunnen bijdrage aan een goed imago van onze mooie sector en de agrarische sector in z'n algemeenheid. Het was een super mooie dag met fantastisch weer. Hierdoor hebben ze veel shots buiten kunnen maken rond ons bedrijf maar natuurlijk ook tussen de geiten."

"Af en toe moesten we ze helpen om toepasselijke decoratie toe te voegen of auto's en trekkers te verplaatsen. Voor de rest zijn zij hun gang gegaan en hebben erg mooie shoots kunnen schieten. Helaas voor de jeugd hier, die waren naar de Zwarte Cross. Voor het eerst dit jaar was er ook een boerenkalender, dus waren tevens de boeren hier voor de foto's!"
Het was overigens één van de drie fotoshoots die plaats zal vinden voor de 2019 editie van de kalender.

madchen1

madchen2

erbi4

erbi5

Laatst aangepast op maandag, 16 juli 2018 09:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren