maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Café de Kloot’n

  • woensdag, 19 maart 2014 01:00
  • Geschreven door 

In het weekend van 4, 5 en 6 april aanstaande wordt café de Gebrande Waateren weer omgetoverd tot café de Kloot’n. Debbie Bebseler: "Vijf jaar geleden vond de eerste keer van het “stamgastenweekend” plaats, het jaar erop de 2e. Nu eens in de twee jaar om het bijzonder te houden. Eens in de twee jaar nemen de gasten van café Varenbrink het café over en regelen dit weekend dan ook het gehele evenementenprogramma en barbezetting. Het bleek een schot in de roos. Zowel voor de gasten als voor Varenbrink zelf. Omdat het weekend niet alleen voor stamgasten is maar voor iedereen, werd de naam veranderd naar ‘kloot’n weekend’. Waarom? Omdat telkens bleek dat iedereen tijdens dit weekend letterlijk naar de … ging! hihi! Aldus één van de organisatoren. Elke twee jaar zijn er andere organisatoren. Om het scherp en divers te houden. Je kunt zoiets niet met 30 personen regelen. Het organisatie bestaat uit zo’n 10 personen. Jong en ‘oud’, mannen en vrouwen. Dit maakt dat het programma voor elk wat wils wordt. En dat blijkt! Dit jaar hebben ze een wel heel mooi en divers programma verzonnen! Zaterdag 5 april staat er een grootse CAFÉ DE WITTE-REÜNIE op het programma

Laatst aangepast op woensdag, 19 maart 2014 21:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren