“Coop Hengevelde” in de top 3 winkelwedstrijd “Samen naar 100% Coop!

Momenteel is er landelijk bij Coop een winkelwedstrijd gaande. Alle Coop winkels worden ingedeeld in een categorie. Er zijn 3 categorieën, namelijk: de beste buurt Coop, de beste Coop, de beste grote Coop. "Coop Hengevelde"neemt deel in de categorie de beste buurt Coop. In deze categorie nemen landelijk 103 Coop winkels deel. In 3 kwalificatierondes (week 11 t/m 47) wordt er gestreden voor een plek in de halve finale en uiteindelijk de finale met een spetterend eindfeest!
Carla Hemel: "Het is de kunst om iedere dag alle verwachtingen van klanten te overtreffen, verrassen en te inspireren". Bij 100% Coop staan de klanten, het personeel en de winkel centraal. Samen met alle medewerkers proberen we dagelijks kritisch onze winkel te checken op allerlei onderdelen. Dit vergt tijd, energie, positiviteit, maar ook een goede samenwerking.

Na de 1e kwalificatieronde stonden we op een 5e plaats.Vol enthousiasme en met een kritische blik streden we verder in de winkelwedstrijd. De 2e kwalificatieronde was gaande en onder tussen werd onze inzet beloond met een 3e prijs n.a.v. de NIX18 campagne. Een mooi bedrag van €150,- werd symbolisch op een cheque aan ons door de jury overhandigd. De uitslag van de 2e kwalificatie ronde volgde en ook toen werden wij verrast met een super prestatie, een 3e plek. We ontvangen wederom een cheque ter waarde van €100,- voor de persooneels pot. Momenteel is de uitslag bekend van de 1e en 2e kwalificatieronde en staan we op een super mooie 3e plek. Dit van de 102 andere Coop winkels in Nederland, nu al een resultaat om trots op te zijn! Stefan en Carla Hemel: "Dit doen we niet alleen, samen (met al onze medewerkers) maak je 't verschil!"