donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nog enkele keren genieten bij Varenbrink

  • woensdag, 08 augustus 2018 05:45
  • Geschreven door 

Zoals bekend zal Varenbrink volgende maand worden overgenomen door de Bebsel: reden genoeg om nog een afscheidtourtje te organiseren. Op 25 augustus organiseren wij, net zoals vorig jaar, een barbecuefeest waarvoor mensen zich moeten opgeven. Het begint om 18:00 uur en eindigt rond de klok van 20:30. Binnen dit tijdsbestek kunnen mensen onbeperkt eten & drinken voor 25 euro waarbij er zelf gebarbecued kan worden met het vlees van Keurslager Brummelhuis. Vanaf 20:30 wordt er betaald met munten en zullen we nog even doorfeesten tot in de late uurtjes met een bekende DJ. 
Het afscheidsfeest zal plaatsvinden op vrijdag 31 augustus. Dit is dan tevens ook het laatste feest waarbij de munten opgemaakt kunnen worden! Op beide avonden zijn er bekende (Hengeveldse) DJ's. Opgeven voor de barbecue kan bij Wesley ter Grefte.
Graag opgeven per mail of per What'sApp.: [email protected] / 06 159 457 95

 
 
 
Laatst aangepast op woensdag, 22 augustus 2018 10:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren