vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ter Doest kijkt terug op geslaagde reis naar het Groene Hart van Zuid Holland

  • woensdag, 17 oktober 2018 22:32
  • Geschreven door 

De voorbereidingen voor de volgende 5 daagse zomerreis voor 2019 zijn al in volle gang. Ondertussen kijken de 43 deelnemers en 2 ervaren vrijwilligers samen met Ter Doest zeer tevreden terug op de afgelopen reis in augustus naar het Groene Hart van Zuid Holland, Alpen aan de Rijn. Dit was alweer het 3e jaar dat Ter Doest deze zomerreis aanbood. En met succes. Het aantal deelnemers groeide de afgelopen jaren van een kleine groep naar een groep van 45 personen. Een bevestiging dat deze reis voorziet in de behoefte

De groep heeft het warme weer getrotseerd en bezocht meerdere plaatsen in het Groene Hart met het AviFauna Hotel als uitvalsbasis. Natuurlijk mocht een bezoek aan het bekende vogelpark en Royal Delft niet ontbreken en werd er een bezoek gebracht aan een van de Nederlandse bloemenkassen en de kaasmarkt in Gouda.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren