donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kerstevent bij Jul et Mi was heel gezellig!

  • zondag, 16 december 2018 11:16
  • Geschreven door 

Vrijdagavond heeft Jul et Mi exclusief met andere ondernemers een kerstevent georganiseerd. Als verrassing hebben was er een een geweldig zangkoor genaamd Akkoord uit Beltrum op de bühne met hun mooiste kerstrepertoire! Ook ontbraken de kerstvrouwen niet, deze schonken de lekkerste glühwein. De deelnemende ondernemers waren Alwine glas in Lood uit Eibergen, Atelier Kek van Lieke Kuipers, Zo Marleen, Monique Nagels, Sabine Vedschoten Sportmassage, de Bloemruiker, Berna van Alphen, (super haakwerk). Jose Spikker van Jul et Mi: "Volgend jaar organiseren we het zeker weer, er komt ook een tent bij!"

KLIK HIER VOOR EEN VIDEO

jul45


jul46

Laatst aangepast op zondag, 16 december 2018 11:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Joke Boevink maandag, 17 december 2018 22:40 Geplaatst door Joke Boevink

    Het was een super avond! Wij van Zanggroep Akkoord vonden het fijn om hier te zingen. Een heel andere setting, maar leuk en gezellig!
    Smaakte het naar meer? We zingen morgenavond (di. 18-12) in de Kluntjespot in Haarlo. Wolinkweg 19. Aanvang KerstAkkoord 20:00 uur - kerkje open vanaf 19:30 uur. Er zijn nog kaarten (7,50 euro pp)

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren