vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuws van de dinsdagmarkt: ze staan er weer!

  • maandag, 07 januari 2019 20:31
  • Geschreven door 
Namens Vlees en partyservice Rob Kleinsman, (www.vleesbedrijfkleinsman.nl)
Vishandel van de Groep, (www.vishandelvandegroep.nl) en

Van Waardenburg Kaasspecialist, (https://www.facebook.com/pages/category/Shopping---Retail/Van-Waardenburg-uw-kaas-154595848546446)    

De beste wensen en een gelukkig nieuwjaar! Vanaf morgen staan we weer elke dinsdag op de markt van 9.00 tot 12.30 met mooie verse producten!

Al jaren staan ze vast op dinsdag achter de kerk op het Höfteplein, zonder dat er al te veel ruchtbaarheid aan werd gegeven. Hoe mooi zou het zijn als de aanbiedingen van de Hengeveldse dinsdagse markt online zouden komen te staan! Vanaf volgende week de aanbiedingen weer op deze site!

Laatst aangepast op maandag, 07 januari 2019 21:19
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren