donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Coop Hengevelde staat in de finale van "De beste buurt Coop"

  • dinsdag, 18 december 2018 21:37
  • Geschreven door 
"Coop Hengevelde" is ingedeeld in de beste buurt Coop, dit samen met 103 andere Coop winkels. Na diverse juryrondes en maandenlang strijden zijn we in de halve finale gekomen. Dit samen met 9 andere Coop winkels. Inmiddels is onze winkel in de halve finale beoordeeld door een interne jury die bestond uit directieleden, interne en externe juryleden. Vandaag werd duidelijk dat we in finale zijn gekomen en hierin strijden we tegen 4 andere buurt Coop winkels. Onze Coop kreeg een fantastische beoordeling van alle juryleden. Nu volgt er a.s. vrijdag een klanten onderzoek waarbij de uitslag bepalend is of "Coop Hengevelde" de beste buurt Coop van Nederland wordt.
Op woensdag 23 januari zijn we samen met ons personeel uitgenodigd voor het spectaculaire finalefeest in Hart van Holland in Nijkerk. De uitslag van het klanten onderzoek is van essentieel belang om de titel beste buurt Coop van Nederland te worden!
Stefan Hemel: "Het zou geweldig zijn om deze titel mee naar Hengevelde te nemen, maar we zijn nu al super trots dat we samen met onze medewerkers dit hebben bereikt en in Nijkerk aanwezig mogen zijn als één van de finalisten. We maken er dan in ieder geval een fantastische avond van!"

Dit jaar heeft Coop de winkelwedstrijd "De beste Coop" van Nederland georganiseerd.
Er zijn 3 categorieën waarin de winkels worden ingedeeld. 
* De beste buurt Coop
* De beste Coop
* De beste grote Coop
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren