donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

4e trekking Winkeliers SIO

  • donderdag, 03 januari 2019 22:34
  • Geschreven door 

Vandaag heeft de 4e trekking plaatsgevonden van de SIO Winkeliers December actie. De winnaars: Ine Tuinte Hengevelde Chantal Nijhuis Hengevelde Esther Tuinte Hengevelde Fam. Michorius Hengelo Ze hebben de goed gevulde tas gewonnen met vele lekkere en leuke cadeaus van al onze deelnemende winkeliers. De tassen (en wat er niet in paste!!) zijn vanavond thuis bij de winnaars bezorgd. We hopen dat de winnaars veel plezier aan hun cadeaus zullen beleven. Deze week was de laatste reguliere trekking van de 4e editie van de Sio Winkeliers decemberactie. In de loop van volgende week vindt de trekking plaats voor onze 3 hoofdprijzen. Deze trekking wordt verricht door Notaris Van Thiel uit Haaksbergen.

1e prijs   aangeboden door Brood en Banketbakkerij Nollen.

2e prijs   aangeboden door De Bloemruiker.

3e prijs   aangeboden door Hotel Restaurant.
               Hof van Twente.

Zodra de uitslag bekend wordt, gaan we de winnaars verrassen en worden de hoofdprijzen uitgereikt bij de Hotel restaurant Hof van Twente.

chan4

chan5

P1030900

Laatst aangepast op zaterdag, 05 januari 2019 18:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren