woensdag 24 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

SIO winkeliers actief om decemberverlichting te verwijderen

  • donderdag, 07 februari 2019 16:55
  • Geschreven door 

Helaas was het gisteren weer tijd om de mooie decemberverlichting uit het centrum van Hengevelde te halen. Met een club van 10 mensen zijn de SIO Winkeliers begonnen om het te verwijderen. In 'no-time' was alles al opgeborgen in de garage van de Hengeveldse kerk. Dit lukte ondermeer door een aantal vrijwilligers met hulpmaterialen zoals Harrie ten thije en Jan Semmekrot voor het gebruik van de heftrucks, Brian Kuipers voor het gebruik van de vrachtwagen en Effink voor de veiligheid in de vorm van een veiligheidswagen achter de afbreekploeg aan.


Rond 15.00 uur was het allemaal opgeborgen en werd er na vergaderd over de decemberverlichting bij 't Kooltje. Daar werd besloten dat de decemberverlichting op de eerste woensdag van november weer terugehangen zal worden. Begin mei worden de bloembakken weer opgehangen door de fanatieke ploeg!

fest2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren