vrijdag, 08 februari 2019 09:10

Vacatures bij Taxi ter Doest

Geschreven door

Taxi Ter Doest is op zoek naar weekend taxi- en buschauffeurs die ons team willen versterken. Hoofdzakelijk op de zaterdagavonden en natuurlijk ook met de feestdagen. Ter verduidelijking:  het gaat NIET om “door de weeks”.De meeste weekend chauffeurs werken om de 14 dagen maar vaker mag en kan ook. De beschikbaarheid kun je zelf een maand van tevoren aangeven.
Daarnaast hebben we voor onze wasploeg op zaterdagoverdag ook nog extra hulp nodig. De beschikbaarheid kun je zelf ook een maand van tevoren aangeven. Ook kun je aansluiten in een gezellig team en een rijbewijs is niet noodzakelijk
Taxi Ter Doest biedt:

-werken in een gezellig team van collega’s jong en oud

-een interne opleiding tot taxichauffeur

-ook de mogelijkheid om een bus-rijbewijs te behalen

-en natuurlijk een leuke bijverdienste!

 

Ben je geïnteresseerd?

Neem even contact op met Taxi ter Doest via 0547-333368 of mail naar raymond@ter-doest.nl.

Laatst aangepast op vrijdag, 08 februari 2019 12:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.