vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jessica Lentelink en Gijs Pierik nemen Leo's over

  • zaterdag, 23 maart 2019 23:44
  • Geschreven door 

Jessica: " Een unieke kans! Dat is wat wij dachten toen eetsalon Leo’s te koop kwam. Wij zijn dan ook erg trots om te melden dat wij vanaf 1 mei de eetsalon zullen overnemen. Deze kans kwam voor ons op het juiste moment op ons pad. Nadat ik mijn studie had afgerond zijn wij hier vol voor gegaan. Ik ben begin maart zelf al begonnen met werken bij Leonie om zo de kneepjes van het vak alvast te leren. Wij grijpen deze uitdaging met beide handen aan en hebben er erg veel zin in om dit avontuur samen aan te gaan. Wij zien jullie dan ook graag vanaf 1 mei weer in onze eetsalon!"

JESS

Jessica in een item op Wegdamnieuws,.ZIE HIER

Laatst aangepast op maandag, 25 maart 2019 19:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

software similar creative suite 6 autocad civil 3d mac autosketch to buy

excel 2013 64 bit installer where can i buy microsoft office autocad architecture 2018 activator windows 10 serial mac windows 10 serial mac autodesk autocad lt 2012 view it now

autocad lt 2015 version photoshop cc apple mac version update autocad lt 2011 32 bit read the article price of revit 2017