dinsdag 16 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jessica Lentelink en Gijs Pierik nemen Leo's over

  • zaterdag, 23 maart 2019 23:44
  • Geschreven door 

Jessica: " Een unieke kans! Dat is wat wij dachten toen eetsalon Leo’s te koop kwam. Wij zijn dan ook erg trots om te melden dat wij vanaf 1 mei de eetsalon zullen overnemen. Deze kans kwam voor ons op het juiste moment op ons pad. Nadat ik mijn studie had afgerond zijn wij hier vol voor gegaan. Ik ben begin maart zelf al begonnen met werken bij Leonie om zo de kneepjes van het vak alvast te leren. Wij grijpen deze uitdaging met beide handen aan en hebben er erg veel zin in om dit avontuur samen aan te gaan. Wij zien jullie dan ook graag vanaf 1 mei weer in onze eetsalon!"

JESS

Jessica in een item op Wegdamnieuws,.ZIE HIER

Laatst aangepast op maandag, 25 maart 2019 19:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren