Vacature ‘Productieleider banket’ bij Bakkerij Nollen

Bakkerij Nollen is een zeer moderne ambachtelijke brood- en banketbakkerij met 10 winkels in Oost-Nederland. Door recentelijke nieuwbouw is een kwalitatief hoogwaardige en volledig ingerichte bakkerij ontstaan waar zowel nat als droog wordt gefabriceerd. Voor de banketbakkerij zijn zij op zoek naar een productieleider. Bekijk hieronder de vacature.

Als productieleider ben je samen met jou collega productieleider verantwoordelijk voor het optimale verloop van het productieproces binnen de afdeling banket. Je houdt je bezig met het organiseren, optimaliseren, bewaken, toezien en waar nodig meewerken met de uitvoering van productiewerkzaamheden van eigen team (ongeveer 22 medewerkers), zodat het team de afdelingsdoelstellingen en resultaten behaalt met de daarbij horende kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Het borgen van kwaliteit van het product, het stimuleren van medewerkers tot het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van efficiency op de afdeling zijn van groot belang. De functie is fulltime en voor de lange termijn.

Je realiseert op inspirerende wijze uniformiteit en draagt zorg voor het ontwikkelen en delen van kennis en vaardigheden van de medewerkers in jouw team. Samenwerken met collega productieleider, teamleider en afdeling binnendienst is essentieel.

KLIK HIER om de gehele vacature te bekijken en direct te solliciteren.