donderdag, 25 juli 2019 19:14

Ronald 25 jaar in dienst

Geschreven door

Ronald Rikkert 25 jaar in dienst... Maandag 1 april was Ronald precies 25 jaar in dienst bij Bouwbedrijf Ten Heggeler. Ronald is in 1994 als timmerman begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround uitvoerende vakman. “Dit heuglijke feit vieren we vanavond samen met Ronald en Miranda tijdens het gezellige bouwvakfeest. Ronald gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum! Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!”, Bouwteam Ten Heggeler.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.