Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Afgelopen vrijdag was bij de familie Blokhorst aan de Brummelhuisweg de traditionele afsluiting van het seizoen. Er kwamen ruim 50 jongeren op de uitnodiging af voor deze spectaculaire slotavond. Het evenement stond geheel in het teken van: Mooi weer, veel water met diverse actieve spellen. Het waterspuit-spektakel, de kabelbaan, de buikschijfbaan en de grandioze wipe out baan hebben hun uitwerking niet gemist! (Zie foto’s onder)
Er was genoeg frisdrank en niet te vergeten: De jaarlijkse barbecue was weer super.
Anita Goselink namens de organisatie: 
zondag, 05 juli 2020 05:18

De nieuwe Höfte is er weer!

Het is weer gelukt om een nieuwe Höfte te lanceren in deze coronatijd. De kerken gaan weer open, weliswaar met allerlei restricties maar toch! Koren mogen niet zingen, geen misboekjes en de handen ontsmetten bij binnenkomst. Verder zie in deze Höfte!

KLIK HIER voor de Höfte of op het icoontje bovenaan deze site.

zondag, 05 juli 2020 07:11

Höfte editie 5 juli

Wegdamnieuws heeft op Scorito.com een Scorito GP-subleague aangemaakt met de naam ‘Wegdamnieuws in de race’, en wil je daar ook voor uitnodigen!
 
(Zaterdag en zondag live op een heeeel groot scherm bij 't Kooltje! Zie hieronder
 
Creëer een team van acht coureurs die je selecteert uit categorieën op basis van een budget. Zij scoren punten met hun kwalificatie- en race-uitslag. Per race stel je vier coureurs op, die extra punten scoren met de race-uitslag. De hoogte hangt af van hun categorie en de plek waarop je hem plaatst. Wat is er leuker dan je vrienden te laten zien dat jij over meer Formule 1-kennis beschikt dan zij? Start een subpoule, daag ze uit en versla ze allemaal!
 
Het spel werkt eenvoudig:
Met de start van de maand juli begint voor de meeste mensen ook de grote vakantieperiode. Scholen, bedrijven en verenigingen sluiten een aantal weken de deur. Rust en ontspanning krijgen even alle kans om de mens weer de nodige energie te geven voor een nieuw seizoen.De coronacrisis had echter helaas al bij veel organisaties gezorgd voor geen of veel minder activiteit. Vanaf begin maart kregen veel mensen al een soort van huisarrest opgelegd.
Zo ook bij de Senioren Hengevelde. Een mooi en enthousiast begonnen seizoen werd abrupt en gedwongen afgebroken. Van een interessant programma kon slechts een deel worden afgewerkt. Jammer, want juist ook de oudere generatie Hengeveldenaren heeft behoefte aan samenkomsten en contact met anderen. 
Pagina 1 van 1037