donderdag, 12 maart 2020 18:09

Inschrijving Autorodeo uitgesteld i.v.m. Coronavirus

Geschreven door

De inschrijving van de Hengeveldse Autorodeo die volgende week vrijdag plaats zou vinden bij 't Kooltje in Hengevelde, is voorlopig uitgesteld. Dit in verband met het Coronavirus dat zich in Nederland heeft uitgebreid. Het is nog niet bekend wanneer de inschrijving alsnog wordt gehouden. Het kabinet heeft nieuwe vergaande maatregelen aangekondigd om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Mensen moeten zoveel mogelijk thuis blijven. Evenementen met meer dan 100 mensen worden afgelast. Scholen blijven wel open.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.