Hengevelds schuttersjaar officieel afgesloten

Volgens traditie is op erve Blokhorst,  de winnaar van de afgelopen editie Vogelschieten Hengevelde,  de houten vogel traditioneel ter ziele gegaan door deze te verbranden tijdens het nuttigen van enige versnaperingen. Op het afschieten van kop, staart en vleugels staat  een aparte prijs. De wedstrijd wint men door het laatste restje hout van de vogel af te schieten en die eer was aan Bennie Blokhorst afgelopen jaar. Hier is enige kunde voor nodig, maar vooral een portie geluk, om net op tijd aan de beurt te zijn. Hieronder de foto,  hoe deze Koning in 2014 huiswaarts moest, gaat de zomerfeesten Hengevelde hier nog wat aan doen?

Ook dit jaar is er op veler verzoek weer vogelschieten tijdens de zomerfeesten in Hengevelde. Op vrijdag 19 juni wordt buiten op het feestterrein om 20.00 uur het eerste schot gelost. Opgave kan via .">vogelschieten@hengevelde.nl.

De muziek op deze avond wordt verzorgd door de Engelse troubadour Brian Cristopher. Na afloop wordt de winnaar in de tent bekendgemaakt en gaat de avond naadloos over in het feestgedruis van de Hengeveldse vrijdagavond. Gezellig toch? Wie wordt de beste schutter van Hengevelde? Geef je snel op en doe mee met buren, familie, collega’s, volstrekt onbekenden of gewoon met vrienden en vriendinnen! Opgave is met teams van exact vier personen. Mensen mogen wel meerdere teams opgeven.