Jubileumeditie 50 jaar Zomerfeesten Hengevelde: De kop is eraf!

Gisterenmiddag vanaf 17.00 uur stroomde de tent weer vol voor het jaarlijkse bedrijvenuurtje. Werknemers verschenen veelvuldig in shirts van de werkgever aan het uitstekende buffet van keurslager Brummelhuis waarna zowel binnen als buiten in de zon het feest kon beginnen; Kippenvel volgens Robin Raanhuis. Voorzitter Kasper Put: ”Het was een fantastisch bedrijvenuurtje. Een iets kleinere tent, werkte goed voor de gezelligheid! 1300 bezoekers, dat zegt iets over de betrokkenheid. We hebben de Hengeveldse dorpsvlag geïntroduceerd. Die in de toekomst vanaf 1 juni aan de huizen bevestigd kan worden. Voor slechts 10 euro is hij te koop achter de muntenkassa en de komende tijd bij de Bazar van Jon! Laten we met z'n allen rond de zomerfeesten de straten kleuren in zomerfeeststijl!" De vlag is overigens vanaf nu te verkrijgen bij Jon.
Klik HIER voor de foto's.

Alle andere besturen van de omliggende zomerfeesten waren ook vertegenwoordigd gisteren, die vonden het super dat we ze hadden uitgenodigd. Goed voor de onderlinge relatie, want zo vaak spreken ze elkaar niet”. 

De feesttent wordt omgebouwd tot een enorme kantine. Deze avond is de ideale afsluiting van het sportseizoen voor teams, maar natuurlijk ook voor bankzitters, materiaalvrouwen en dopingcontroleurs. Kortom: in deze kantine is iedereen welkom. Kom dus allemaal naar de zwaarste derde helft van het jaar! De avond van het  Grootste Kantinefeest van Nederland begint om 20.30 met Django Wagner! Dat wil niemand missen, Django Wagner werd geboren op een woonwagenkamp en groeide op in een muzikale zigeunerfamilie. In maart 2015 ontving hij een Edison in de categorie volksmuziek. “Dat wordt kippenvel” aldus Robin Raanhuis.

ARTIESTEN
Django Wagner, Stef Ekkel, Peter Beense, Dirk Meeldijk, John De Bever, Gert Valk, Koos Alberts en Frans Duijts. Wat een talenten! Met zulke ijzervreters heb je geen waterzak meer nodig. 
PRESENTATOREN
Tijdens deze zware 3e helft kan iedereen wel een beetje extra coaching gebruiken. Hiervoor hebben we twee rebelse ex-eredivisionisten aangesteld. Glenn Helder en Sjaak Polak zorgen ervoor dat alle koppies dezelfde kant op staan. Gelukkig zijn er ook sporters waarmee wél te lachen valt. Robin Raanhuis:"Dat wordt kippenvel!"