Alles zat mee: Autorodeo Hengevelde

De spectaculaire autorodeo was deze editie goed voor ruim 1500 bezoekers. Rond de 280 deelnemers deden vanaf 10.00 uur een gooi naar de prijzen in verschillende klasses, waaronder een damesklasse. Ook aan de  kinderen was gedacht en wel met animatie op het zomerfeest terrein.  (KLIK HIER VOOR HET BIJZONDERE FOTOALBUM) Wat de Hengeveldenaren betreft was de oogst matig, enkel Laura ten Thije was met haar 4e plaats in beeld voor een podiumplek. (Bij lees meer de uitslagen). Commentator Stephan ter Doest:”Ik heb een mega mooie dag gehad! Was weer een top rodeo,het weer zat natuurlijk super mee! Alle respect voor de medewerkers die er bijna het hele jaar mee bezig zijn! Ik meld mij ’s ochtends om 7.00 uur en krijg chargerend gezegd een  microfoon in de hand en gaan met die banaan”.
Organisator Wilfried ten Thije, er gaan geruchten dat de organisatie in de huidige vorm er een punt achter wil zetten, wat is daarop jouw commentaar?

Kindervermaak kan soms heel eenvoudig zijn.#held

“Ik spreek namens mijzelf en ik denk ook namens het hele team: Ik geef volgend jaar weer vol gas! We hebben een super team en de hele boel liep wederom als een trein!  Dus kort samengevat: 2018, we komen eraan!”
Hieronder de uitslagen: