dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met de vlag op "vakantie" deel 25: Frank in Cuba

  • dinsdag, 05 september 2017 05:54
  • Geschreven door 

Hengeveldenaar Frank Brummelhuis, die deze week Abraham ziet, is voor zijn 50ste nog naar Cuba geweest. Een flinke reis de oceaan over, namelijk zo'n 7500 kilometer. De goedlachse Hengeveldenaar is van 15 tot 29 augustus rondgetrokken en bezocht onder meer de sigarenfabriek van Havana, een bijzondere ervaring. Wat opviel waren de vele mooie oude auto's die nog altijd in Cuba rondrijden, een reis terug in de tijd. Hieronder nog enkele foto's, Frank bedankt voor je inzending en alvast een goede verjaardag gewenst!

auto2

cuba1

Het moet een traditie gaan worden in Hengevelde, elk jaar voorafgaand aan de Zomerfeesten de Hengeveldse dorpsvlag aan de Hengeveldse huizen. Veel mensen gaven al gehoor aan dit nieuwe initiatief en aan diverse gevels prijkte de vlag al tijdens de Hengeveldse feesten. Wegdamnieuws roept nu Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar [email protected] of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloont worden met een leuke attentie. Maar ook een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!

Ps.
Voor de mensen die nog geen vlag hebben, maar er wel één mee willen nemen op vakantie kunnen de vlag kopen bij de Bazar van Jon en de vlaggenstok kun je aanschaffen bij Rotink Ijzerwaren.
Namens de gehele redactie van Wegdamnieuws een hele fijne vakantie!

Laatst aangepast op maandag, 04 september 2017 23:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

will wallet bitcoin cash hashflareio voucher