dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Subsidieaanvragen Hengevelde 2017

  • zondag, 17 september 2017 06:08
  • Geschreven door 

Hengevelde 2017 is alweer enkele maanden achter de rug. Het is dus weer tijd om de jaarlijkse subsidies te gaan toekennen aan verenigingen, koren en andere clubs uit Hengevelde. Deze subsidies worden uitgereikt tijdens de jaarvergadering, die gepland staat op maandag 20 november. Deze jaarvergadering is voor iedereen toegankelijk. Over enkele weken zullen we u nogmaals herinneren aan deze bijeenkomst en ook de locatie mededelen!
In principe hebben de Hengeveldse besturen onlangs per e-mail of post informatie ontvangen waarin staat uitgelegd hoe de subsidie-aanvraag ingediend moet worden. Mocht u deze niet hebben ontvangen en toch een aanvraag willen indienen, neem dan zo snel mogelijk contact op met het secretariaat van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde via [email protected]  of 06-18193113.
Subsidie-aanvragen dienen uiterlijk 8 oktober (bij voorkeur digitaal) te worden opgestuurd naar:
[email protected]
Postadres:
Stichting Zomerfeesten Hengevelde
Postbus 50
7470 AB Goor

Laatst aangepast op zondag, 17 september 2017 06:50
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

why not look here