dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Grootste Kantinefeest van Nederland krijgt tweede editie

  • zaterdag, 28 oktober 2017 16:38
  • Geschreven door 

Vandaag heeft de organisatie van Het Grootste Kantinefeest van Nederland, de Zomerfeesten Hengevelde, laten weten dat het feest een tweede editie krijgt. Afgelopen jaar was het nieuwe concept enorm succesvol, de tent was bomvol en vanaf het eerste moment was de sfeer geweldig. Robin Raanhuis van de organisatie: "Na de zeer succesvolle eerste editie van afgelopen jaar met een uitverkochte tent, was het wel zeker dat er een 2e editie moest komen. Mooi om te zien dat het concept ook werd opgepakt door de in grote getale aanwezige sportteams. Dit willen we dus voor volgend jaar een vervolg geven en wederom op de zaterdagavond van het eerste weekend, zaterdag 9 juni 2018. We zijn nu druk bezig met het programma van die avond. Via onze facebookpagina (facebook.com/grootstekantinefeest) hebben we een oproep gedaan om suggesties voor de artiesten door te geven, alle input is welkom!"

Laatst aangepast op zaterdag, 28 oktober 2017 16:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren