dinsdag 21 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Reminder: Zomerfeesten Hengevelde wil jouw mening, laat je horen!

  • dinsdag, 21 november 2017 10:08
  • Geschreven door 

1 minuutje hulp gevraagd en de organisatie van Zomerfeesten Hengevelde kan weer door! Hoe maken ze de Hengeveldse avond (de tweede vrijdag van de Zomerfeesten) nog gezelliger dan hij het al is en tot een groot feest voor jong, minder jong en ouder? Daar denkt de organisatie nu over na, maar daarbij hebben ze jouw hulp nodig. Daarom de vraag of jij deze korte vragenlijst in DEZE LINK in wil vullen. En wat je ervoor krijgt? Een super gezellige vrijdagavond voor alle Hengeveldenaren en iedereen die het feestje graag met hen mee wil vieren. Mooi toch! Dus noteer 15 juni 2018 alvast in je agenda! Namens de Programma Commissie van de Zomerfeesten, bedankt!

Laatst aangepast op dinsdag, 21 november 2017 10:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren