zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jaarvergadering Zomerfeesten verplaatst naar 11 december a.s.

  • donderdag, 16 november 2017 06:07
  • Geschreven door 

De jaarvergadering van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde die gepland stond voor a.s. maandag is verplaatst naar maandag 11 december. Dit in verband met een avondwake, waar meerdere dorpsgenoten naar toe zullen gaan. De vergadering zal 11 december aanvangen om 20.00 uur bij de Kolenbrander. Tijdens deze avond zullen ook de subsidies aan de verschillende verenigingen worden uitgereikt.

Laatst aangepast op donderdag, 16 november 2017 11:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren