maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Johan Broekkamp wint Marinus Kuipers vrijwilligersprijs

  • dinsdag, 12 december 2017 06:53
  • Geschreven door 

Het Hengevelds compliment, oftewel de Marinus Kuipers vrijwilligersprijs, is inmiddels toch wel één van de hoogtepunten van de jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde aan het worden. Nadat de eerste editie werd gewonnen door WVV´34, was vorig jaar het echtpaar Vossebeld de gelukkige. Maurice Workel mocht als voormalig winnaar (in de naam van WVV'34) onder toeziend oog van Marinus Kuipers aankondigen wie dit jaar de eer te beurt viel. Dit nadat hij een prachtige brief had opgelezen van meneer en mevrouw Vossebeld, die aangaven zeer vereerd te zijn geweest met het winnen van de prijs. Vervolgens emotioneerde hij met een speech waar je u tegen zegt de nieuwe winnaar, Johan Broekkamp. Hoewel Johan geboren is in Bentelo, is hij al vanaf 1980 de stuwende kracht achter de financiële afdeling van de Zomerfeesten Hengevelde. Maar ook op andere fronten als het kerkbestuur is hij nog altijd zeer actief, uiteraard ook daar als financiële man. Broekkamp werd naar voren geroepen en uit handen van Marinus Kuipers die ondanks zijn 89 jaren nog altijd zijn mannetje staat, ontving hij de prijs als een zeer vereerd burger. Ook namens de redactie van harte proficiat met deze prachtige, welverdiende prijs Johan!

johan4

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren